Canned Material

Itt az idő, hogy meghatározzak egy erős karaktert, egy megingathatatlan jellemet, és egy tökéletes szerepet. Itt rend lesz és nem lesznek ellentmondások.

Friss topikok

2009.01.06. 03:42 Black Panther

Canned Material

A canned material szófordulat a Mistery Method című csajozós könyv egyik eleme. Lényegében arról van szó, hogy olyan sztorikat mesélünk a lánynak, amivel imponálunk neki, azaz vonzó egyéniségünket közvetítjük felé. Leegyszerűsítve vannak bizonyos vonzalom kapcsolók, amiket felkattintgatva szimpátiát keltünk másokban. Szeretném most összeszedni ezeket a kapcsolókat:

A férfiak vezetője: A nők szeretik az olyan férfiakat akik vezéregyéniségek a többi férfi között.

Ahhoz a férfihoz jobban vonzódnak a nők, akiken látszik, hogy más nők már kiválasztották őket korábban. Betudható ez versenyszellemnek, vagy annak, hogy ha más nő már pozitívan ítélte meg a férfit, akkor nagy gond nem lehet vele. (Lássuk be nálunk férfiaknál is előfordul, hogy az a nő aki egy havernak tetszik elkezd nekünk is tetszeni akkor is, ha előtte észre sem vettük őt.)

A nők két féle férfihez vonzódnak. Az egyik a domináns "jó pasi" aki mindenkivel lefekszik és később ott hagyja a nőt, a másik a "férj típus" aki melett meg lehet állapodni, aki majd felneveli a gyereket és eltartja a családot.

A nők szeretik a humoros embereket, azért, mert szeretik magukat fesztelenül érezni, szeretik ha minden könnyed, és előjöhet a gyerekesebb énjük.

Szeretik a változatosságot, és szeretik azt ha zajlik az élet körülöttük, amit természetesen mi férfiak irányítunk. Érdekes ha pl. van valami "balhé" akkor a férfié a felelősség, mert a nő csak sodródik az eseményekkel. Sodorjuk hát jó irányba őket:).

A nők az olyan férfiakban bíznak meg, akiknek nincs ellentmondás a viselkedésükben. Tehát ha a férfi azt teszi amit mond, vagy ha nem cáfolja meg önmagát minden mondatban. Érdekes, hogy teljesen mindegy, hogy mit mondassz, ha nem vagy ellentmondásos elhiszik. Ez azért is van így, mert sokkal inkább érzelmi alapon tudat alatt ítélik meg a dolgokat, mint mi férfiak tudatosan és logikusan.

A bókoknak a személyiséget kell érinteniük nem a külsőt. A bókokban az a jó, hogy sokáig az ember fejében maradnak, és kellemes érzést váltanak ki.

A nőnek is kell valamit nyujtania neked. Ha meg sem szólal, és mégis tetszik neked az gyanút kelt benne, hogy csak le akarsz vele feküdni. Adni kell neki időt, hogy ő is imponáljon neked, ezt egy jó beszélgetéssel lehet megtenni, de annak sem szabad egyértelműnek lennie, hogy te most teszteled őt.

Folyt köv...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cannedmaterial.blog.hu/api/trackback/id/tr27860734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása