Canned Material

Itt az idő, hogy meghatározzak egy erős karaktert, egy megingathatatlan jellemet, és egy tökéletes szerepet. Itt rend lesz és nem lesznek ellentmondások.

Friss topikok

2009.01.07. 04:12 Black Panther

Mi kell a szeretethez

Ahhoz, hogy ki merjem mutatni érzéseimet, rendben kell lennem önmagammal. Amíg ez nincs meg nem várhatom el senkitől, hogy szeressen. Elég ha csak az önbizalmam van a helyén, és rájövök arra, hogy szerethető vagyok.

De milyen is a jó szeretet? Nehéz kérdés. Aki szeret valaki mást az törődik vele, de ezt úgy teszi, hogy tiszteletben tartja a másik ember függetlenségét. Csak úgy szerethetünk valakit, ha megbocsájtjuk neki a hibáit, és nem próbáljuk őket folyton kijavítani. Akit szeretünk, az bármikor számíthat ránk jóban és rosszban, és ezt úgy teheti, hogy mi folyton, mintha kitalálnánk a gondolatait azt tesszük ami a másiknak jól esik.

Ez biztos közhely, de össze kell szednem a dolgot, hogy tudjam miről van szó.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cannedmaterial.blog.hu/api/trackback/id/tr8862776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása